Nyårskassen
Välkomponerad och förberedd 4-rätters meny.
Bara för dig att värma/steka efter instruktioner, servera och njut.
OBS! Bokas senast onsdagen den 28/12 kl 14.00. Minimum 2 pers.
Hämtas fredag 30/12 mellan 12-16 eller nyårsafton mellan 11-12.
595kr/person
Nyårskassen V.52
Snittar x 2:
Skagenröra med kräftstjärtar och sikrom.
Getost crème och friterat tunnbröd, fikonconfit med valnöt.
Dryckestips:
Pol Roger Brut Rèserve Nr. 7549
Richard Juhlin Blanc de Blancs Brut Nr. 78979
Förrätt:
Jordärtskockssoppa med terrin på confiterad anklår och västerbottensosttoast.
Dryckestips:
Pol Roger Brut Rèserve Nr. 7549
Richard Juhlin Blanc de Blancs Brut Nr. 78979
Varmrätt:
Kalvrygg med ankleversmör och potatisterrin med svarta Sara, tryffelsky, morot, persilja, belugalinser och svartrot samt friterad lök och svartkålschips.
Dryckestips:
Château Mont-Redon Châteauneuf du Pape (FRA) 2017 Nr 2811
7 Deadly Zins 2018 (USA) Nr. 6690
Dessert:
Death by chocolate
Bakad choklad, rostad vitchoklad, chokladcrème och noisette.
Dryckestips:
Vallado Tawny Port 10 years old Quinta do Vallado Nr 95287
Domini Veneti 2018 Nr 2304