Helgkassen (bokas torsdag före 14.00, hämtas fredag 11-17.)
Välkomponerad och förberedd 3-rätters meny.
Bara för dig att värma/steka efter instruktioner, servera och njut.
495kr för 2 personer

Helgkassen V.48

Förrätt

Västerbottensostpaj med romcrème, rödlök och skottsallad

För er att göra:

Värm pajen i ugn på 150°c. Lägg upp och servera med romcrème och sallad.

Dryckestips: Jean biecher pinot gris 2019, Frankrike (81401)

Varmrätt 

Lammrostbiff, polentakaka med citron, semitorkad tomatsallad, rostad vitlökssky och rosmarinaioli

För er att göra:

Värm polentakakan i ugn på 150°c.

Bryn lammrostbiffen i stekpanna.

Kör i ugn på 150°c tills lammet når en innertemperatur på 58°c. (medium).

Låt lammet vila.

Koka upp skyn.

Tranchera och fördela köttet.

Lägg upp och servera med tomatsallad och rosmarinaioli.

Dryckestips: Ecoltura appassimento 2019, Italien (72411)

Dessert 

Vispad kryddig chokladpannacotta, banancheesecake och vaniljsmulor

För er att göra:

Servera och njut.

Dryckestips: Brachetto d´acqui braida 2019, Italien (6260)

 Tänk på miljön och återvinn emballagen.

Om ni inte fått någon bokningsbekräftelse inom 24 timmar kontakta oss

Beställningsformulär:

    Namn (obligatoriskt)

    Telefon (obligatoriskt)

    E-post (obligatoriskt)

    Beställ helgkassen för följande antal personer:

    Övrig information