Helgkassen (bokas torsdag före 14.00, hämtas fredag 11-17.)
Välkomponerad och förberedd 3-rätters meny.
Bara för dig att värma/steka efter instruktioner, servera och njut.
495kr för 2 personer

Helgkassen V.3

Förrätt

Kallrökt lax och romtårta på kavringsbotten med fänkålssallad

För er att göra:

Lägg upp, toppa med salladen och servera.

Dryckestips: Jean biecher pinot gris 2019, Frankrike (81401) alt. Bernard celebration lager, Tjeckien (89252)

Varmrätt

Marinerad lammrostbiff med duchessepotatis, whiskymarinerad baconragu samt timjansky

För er att göra:

Värm duchessen i ugn på 150°c.

Bryn lammrostbiffen i stekpanna.

Kör i ugn på 150°c tills lammet når en innertemperatur på 58°c. (medium).

Låt lammet vila.

Fräs bacon och grönsaker i en het stekpanna med smör eller olja.

Koka upp skyn.

Tranchera köttet.

Lägg upp och servera.

Dryckestips: Tommasi graticcio appassionato 2018, Italien (5354)

Dessert

Citronkladdkaka med vit chokladganache och mandelcrunch

För er att göra:

Lägg upp, servera och njut.

Dryckestips: Ricossa moscato 2019, Italien (4325)

 Tänk på miljön och återvinn emballagen.

Om ni inte fått någon bokningsbekräftelse inom 24 timmar kontakta oss

(vi reserverar oss för slutförsäljning)

Beställningsformulär:

    Namn (obligatoriskt)

    Telefon (obligatoriskt)

    E-post (obligatoriskt)

    Beställ helgkassen för följande antal personer:

    Övrig information