Helgkassen V.14

Förrätt

Taleggio paj med fikon/tomatkompott och krispig selleri

För er att göra:

Värm pajen i ugn på 200°c. Lägg upp och severa.

Dryckestips: Melleruds Utmärkta Pilsner Sverige (1253)

Varmrätt

Lågtempererad örtmarinerad Kalv tri tip steak med potatisgratäng, rotsakschips, lök/vinägersky och grillsmör

För er att göra:

Värm gratängen i ugn på 200°c. Koka upp vatten i kastrull, dra av från plattan och lägg ner hela påsen med köttet i ca.10min. Skär köttet i tunna skivor mot fibrerna Koka upp såsen i kastrull. Lägg upp och servera med grillsmör.

Dryckestips: Baron de Ley Reserva 2012 Spanien (2768)

Dessert

Kola semifreddo med äppel/calvados kompott och sesamknäck

För er att göra:

Lägg upp, servera och njut!

Dryckestips: Alambre Moscatel de Setubal 2014 Portugal (8117)

 

090-131033 info@times-kitchen.se

Beställningsformulär:

Namn (obligatoriskt)

Telefon (obligatoriskt)

E-post (obligatoriskt)

Beställ helgkassen för följande antal personer:

Övrig information