Helgkassen (bokas torsdag före 14.00, hämtas fredag 11-17.)
Välkomponerad och förberedd 3-rätters meny.
Bara för dig att värma/steka efter instruktioner, servera och njut.
495kr för 2 personer
Helgkassen V.3
Förrätt
Kallrökt lax och romtårta på kavringsbotten med fänkålssallad
För er att göra:
Lägg upp, toppa med salladen och servera.
Dryckestips: Jean biecher pinot gris 2019, Frankrike (81401) alt. Bernard celebration lager, Tjeckien (89252)
Varmrätt
Marinerad lammrostbiff med duchessepotatis, whiskymarinerad baconragu samt timjansky
För er att göra:
Värm duchessen i ugn på 150°c.
Bryn lammrostbiffen i stekpanna.
Kör i ugn på 150°c tills lammet når en innertemperatur på 58°c. (medium).
Låt lammet vila.
Fräs bacon och grönsaker i en het stekpanna med smör eller olja.
Koka upp skyn.
Tranchera köttet.
Lägg upp och servera.
Dryckestips: Tommasi graticcio appassionato 2018, Italien (5354)
Dessert
Citronkladdkaka med vit chokladganache och mandelcrunch
För er att göra:
Lägg upp, servera och njut.
Dryckestips: Ricossa moscato 2019, Italien (4325)
Tänk på miljön och återvinn emballagen.
Om ni inte fått någon bokningsbekräftelse inom 24 timmar kontakta oss
(vi reserverar oss för slutförsäljning)