Helgkassen
Välkomponerad och förberedd 3-rätters meny.
Bara för dig att värma/steka efter instruktioner, servera och njut.
695kr för 2 personer.
Beställ senast kl 14 på torsdag.
Hämtas Fredag mellan kl 10-16.
Helgkassen v. 20
Förrätt:
Filodegsknytgen med getost och rödbetshummus. Balsamicosirap och skottsallad
Dryckestips:
Ruppertsberger, Von Wallberg Riesling Trocken, 2024 (TYS) Nr. 57428
Varmrätt:
Färsk rimmad kolja, färskpotatis med sparris, bacon, sockerärtor, rödlök och rädisa.
Gräslökshollandaise och rotsakschips
Dryckestips:
Petit Chablis Domaine Sainte Claire, J M Brocard, 2023 (FRA) Nr. 5588
Dessert:
Citronglass, rostad mandelmassa, hallonkompott med hallonlikör
Dryckestips:
Château Baulac Dodijos, 2022 (FRA) Nr. 2154