Helgkassen
Välkomponerad och förberedd 3-rätters meny.
Bara för dig att värma/steka efter instruktioner, servera och njut.
650kr för 2 personer.
Beställ senast kl 14 på torsdag.
Hämtas fredag mellan kl 10-16.
Helgkassen v. 47
Förrätt:
Tapas- 2 sorters ostar, 2 sorters chark, vitlöksbröd, oliver, kapris och basilikadipp.
Dryckestips:
Yoko Riesling 2023 (TYS) Nr. 52967
Varmrätt:
Friterad torsk, ragu med chorizo, broccoli och lök samt papas arrugadas, mojo rojo och citronaioli.
Dryckestips:
Yoko Riesling 2023 (TYS) Nr. 52967
Dessert:
Crema catalana med citrussallad och biscotti.
Dryckestips:
Château Menota 2021 (FRA) Nr. 4087
Helgkassen
Välkomponerad och förberedd 3-rätters meny.
Bara för dig att värma/steka efter instruktioner, servera och njut.
650kr för 2 personer.
Beställ senast kl 14 på torsdag.
Hämtas fredag mellan kl 10-16.
Helgkassen v. 46
Förrätt:
Croque monsieur med vindelrökt skinka, vintage cheddar, tomat och rödlökssallad.
Dryckestips:
Piemonte Barbera 2022 (ITA) Nr. 72782
Varmrätt:
Secreto iberico med potatisfondant, sherryvinägersky, örtaioli, spetskål, pumpa, schalottenlök och svartkålschips.
Dryckestips:
Piemonte Barbera 2022 (ITA) Nr. 72782
Dessert:
Citron semifreddo med maränger och mandel.
Dryckestips:
Nivole 2023 (ITA) Nr. 7787
Helgkassen
Välkomponerad och förberedd 3-rätters meny.
Bara för dig att värma/steka efter instruktioner, servera och njut.
650kr för 2 personer.
Beställ senast kl 14 på torsdag.
Hämtas fredag mellan kl 10-16.
Helgkassen v. 46
Förrätt:
Croque monsieur med vindelrökt skinka, vintage cheddar, tomat och rödlökssallad.
Dryckestips:
Piemonte Barbera 2022 (ITA) Nr. 72782
Varmrätt:
Secreto iberico med potatisfondant, sherryvinägersky, örtaioli, spetskål, pumpa, schalottenlök och svartkålschips.
Dryckestips:
Piemonte Barbera 2022 (ITA) Nr. 72782
Dessert:
Citron semifreddo med maränger och mandel.
Dryckestips:
Nivole 2023 (ITA) Nr. 7787
Helgkassen
Välkomponerad och förberedd 3-rätters meny.
Bara för dig att värma/steka efter instruktioner, servera och njut.
650kr för 2 personer.
Beställ senast kl 14 på torsdag.
Hämtas fredag mellan kl 10-16.
Helgkassen v. 46
Förrätt:
Croque monsieur med vindelrökt skinka, vintage cheddar, tomat och rödlökssallad.
Dryckestips:
Piemonte Barbera 2022 (ITA) Nr. 72782
Varmrätt:
Secreto iberico med potatisfondant, sherryvinägersky, örtaioli, spetskål, pumpa, schalottenlök och svartkålschips.
Dryckestips:
Piemonte Barbera 2022 (ITA) Nr. 72782
Dessert:
Citron semifreddo med maränger och mandel.
Dryckestips:
Nivole 2023 (ITA) Nr. 7787