Catering
(Beställning för minst 15 personer. Beställs senast fyra dagar innan leverans. Samtliga priser är inkl. moms)
Förrätter:
Asiatisk fisk och skaldjurstacos 165 kr
Ponzumajonnäs, ingefärspicklad kålrot, majonnäs, vårlök, gyoza, lime och koriander
Råbiff Gribbiche av Oxfilé 175 kr
Kapris, cornichons, sardeller, örter, surdegscrostini, friterad lök och hyvlad hårdost.
Jordärtskockscheesecake på kavringsbotten 175 kr
Picklad fänkål, rökt lax, jordärtskockschips och örtolja.
Vegetariskt alternativ med chilimarinerad portabello. 165 kr
Varmrätter:
Fläskfilé med västerbottensfritatta 255 kr
Rödvinssås, svamp, grönkål, linser och Times kryddsmör.
Rågstekt kyckling från svenska gårdar 235 kr
Rotsaksragu, bondbönor, citron/basilikamajonnäs och rostad paprikasky.
Stir fry med pluma 235 kr
Kål, grönkål, zucchini, broccoli, morot, rödlök, hoisinsås, gochujangdipp, koriander och jordnötter.
Säsongens fisk dagspris
Vinbrässerad potatis, brynt smörcreme, citronslungade grönsaker och gulbetschips.
Desserter:
Karamellpannacotta 105 kr
Björnbär och salt chokladcremé.
Brownie 105 kr
Nötter, lättvispad grädde och inkokta körsbär.
Vaniljbavaroise 105 kr
Jordgubbar, balsamicosirap, basilika och kardemummarostad havre.
Nötkaka med citronkola 105 kr
Äppelkompott och lättvispad grädde.
Avbokning sker 4 dagar innan leverans utan debitering.
Avbokningar som sker 3 dagar innan debiteras med 50 % av totalsumman
Avbokningar som sker 1-2 dagar innan debiteras med fullpris