Helgkassen
Välkomponerad och förberedd 3-rätters meny.
Bara för dig att värma/steka efter instruktioner, servera och njut.
695kr för 2 personer.
Beställ senast kl 14 på torsdag.
Hämtas Fredag mellan kl 10-16.
Helgkassen v. 19
Förrätt:
Tonfisk med mango, lime, silverlök och gurka samt chilimajonnäs, krasse och friterat gyosaskal.
Dryckestips:
Maison Francoise, Chardonnay (FRA) Nr. 79907
Varmrätt:
Fläskfile och jalapeñokorvspett med cheddarfritatta, bearnaisesås, bacon, haricots verts och chipotleglaze.
Dryckestips:
Sister’s Run Old Testament Coonawarra, Cabernet Sauvignon, 2021 (AUS) Nr. 2971
Dessert:
Vispad vaniljcheesecake med äpple/citronkompott och digestivecrunch.
Dryckestips:
Château Menota, 2021 (FRA) Nr. 4087
Dessert:
Kolapannacotta med rårörda lingon och saltrostad mandel
Dryckestips:
Moscato d’Asti, G.D. Vajra, 2024 (ITA) Nr. 90166