Times Kitchen

Catering meny

Minimum antal personer vid beställning av 1,2,3-rätters meny 15 personer. Beställning oss tillhanda senast 4 dagar innan leveransdag.

Förrätt

Styckjunkarröra (Rökt lax, räkor, ägg)

med romansallad, dill, surdegskrutong & salsa verde

95kr

Pepparstekt lättgravad lax

med getostcreme, fänkål/krassesallad & krutonger

95kr

Rökt sikmousse

med ägg & sparrissallad samt times frökex

95kr

Spianata di calabria rulle

med parmesancreme, kronärtskockshjärtan, soltorkad tomat, ruccolasallad & tapenad

95kr

Renstekscheesecake

med lingonsirap & skottsallad

105kr

Varmrätt

Fläskytterroulade

vindelrökt skinka, frästa haricots verts, svartrot, rödlök

serveras med madeirasky & potatispuré smaksatt med västerbottensost

175kr

Grillat kycklingbröst ”ört & vitlök”

med ragu på soyabönor, bacon & smålök.

Serveras med rödvinssky & potatispuré smaksatt med gruyere

175kr

Lättrimmad halstrad lax

med potatis, sparris, rödlök, sockerärtor, kräftstjärtar & skaldjurssås

195kr

Röding meunière

med pommes duchesse, vermouthsås & chilipicklad gurka

245kr

Oxfiléspett

med potatisgratäng, bakad tomat, baconlindade haricots verts, rödvinssky & grillsmör

255kr

Dessert

Times brownie med grädde

65kr

Kubanskchokladmousse med passionsfrukt

90kr

Hjortronpannacottapaj

100kr

Tiramisu

90kr