Times Kitchen

Helgkassen

v.42

Helgkassen är en 3-rätters meny för 2 personer eller fler. Förberett, enkelt och gott för endast 395kr/2 personer.

Boka innan torsdag 14:00, hämtas fredag 11:00-17:00

 

FÖRRÄTT

Lättgravad hjorttartar med picklad kingoyster, gulbeta & rödlök samt pepparrotscrème

För er att göra:

Lägg upp och servera.

Dryckestips: Bourgogne Rouge Nr 5475 Pinot Noir Labouré-Roi, 2016 Frankrike eller Camden Hells Nr 1302 Lager Storbritannien

 

VARMRÄTT

Regnbåge med krossad ugnspotatis, skogschampinjon, spenat, örtpenslad romanesco & vitvinssherrysås

Värm regnbåge, potatis och romanesco i ugn på 175°c. Potatis in först, klar vid 70°c.

Efter 10 minuter in med regnbåge och romanesco fisk klar vid 48°c, när fisken är klar är även romesco klar. Koka upp sås i kastrull.

Lägg upp och servera.

Dryckestips: Jean Biecher Nr 81401 Pinot Gris, 2016 Frankrike

 

DESSERT

Chokladkaka med apelsinsmörcrème, hallon & nötkross

För er att göra:

Servera och njut!

Dryckestips: Domìni Veneti Nr 2304 Recioto della Valpolicella Classico, 2015 Italien

395kr/2 personer

Boka innan torsdag 14:00, hämtas fredag 11:00-17:00

Har ni inte fått bokningsbekräftelse inom 12 timmar, hör av er till oss.

Namn (obligatoriskt)

Telefon (obligatoriskt)

E-post (obligatoriskt)

Beställ helgkassen för följande antal personer:

Övrig information