Times Kitchen

Helgkassen

v.50

Helgkassen är en 3-rätters meny för 2 personer eller fler. Förberett, enkelt och gott för endast 395kr/2 personer.

Boka innan torsdag 14:00, hämtas fredag 11:00-17:00

FÖRRÄTT

Jordärtskocksoppa med chips på lufttorkad skinka och vitlöksbröd

För er att göra:

Gratinera vitlöksbröden i ugnen på 175°c. Koka upp soppan i en kastrull. Lägg upp och servera med chipsen.

Dryckestips: Biecher nr. 12284 Riesling, 2016 Frankrike

 

VARMRÄTT

Örtconfiterad potatis med ragu på anka, portvin och plommon serveras med brysselkål och haricot verts

För er att göra:

Värm potatisen i ugn på 150-175°c, klar vid 70°c. Värm ragun i en kastrull, fräs brysselkålen och haricot verts i stekpanna. Lägg upp och servera.

Dryckestips: Campoieti nr. 6792 Ripasso, 2014 Italien

 

DESSERT

Mascarponemousse med savoiardikex och hallon

För er att göra:

Servera och njut!

Dryckestips: Nivole nr. 7787, 2016 Italien

 

395kr/2 personer

Boka innan torsdag 14:00, hämtas fredag 11:00-17:00

Har ni inte fått bokningsbekräftelse inom 12 timmar, hör av er till oss.

Namn (obligatoriskt)

Telefon (obligatoriskt)

E-post (obligatoriskt)

Beställ helgkassen för följande antal personer:

Övrig information